Lampion knutselen

Lampion knutselenList
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lampion knutselen

27-10-2023 @ 18:30 - 20:00
Price: €4
Sint Maarten leefde heel lang geleden en werkte bij het leger. Op een dag deelde Sint Maarten zijn mantel met een arme zwerver die het heel erg koud had. Door dat delen bracht hij weer een beetje ‘verlichting’ in het leven van de zwerver en daarom noemen de mensen het Sint Maartenfeest ook wel het ‘Lichtjesfeest’. Dat licht laten we rond 11 november in een stoet met al die zelfgemaakte lampionnen zien terwijl we samen naar het Sint Maartensvuur wandelen. Bij Jeugdwerk Thorn kan jij een zelfgemaakte lampion komen maken.

 

Lampion maken:

 

Zelf een Sint Maarten lampion maken kan op vrijdag 27 oktober van 18:30 tot 20:00. Het lampion knutselen is bedoeld voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd.

JWT-leden zijn automatisch aangemeld. Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden via onze webshop. Aanmelden kan tot woensdag 25 oktober 22:00u (vol=vol). Voor niet-leden is er een eigen bijdrage van €2,50- pp. Je mag de zelfgeknutselde lampion na afloop mee naar huis nemen, ook ontvangt wat lekkers en een glaasje ranja.

Evenement details:

Datum: 27 okt
Tijd: 18:30 - 20:00
Lokatie: De Wieken
Organisator: Jeugdwerk Thorn
Back To Top