Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Hier hebben we een aantal antwoord op een rijtje gezet van vaak gestelde vragen;

laatste update: 1-11-2023

Jeugdwerk Thorn heeft een eigen lokaal en opslag in de Maatschappelijke voorziening van Thorn genaamd de Wieken. De ingang van ons lokaal is tegenover Schoolstraat 22a (tandarts) te vinden.

NL65 BUNQ 2036 2398 70 op naam van Stichting Jeugdwerk Thorn

Jeugdwerk Thorn is fysiek alleen maar geopend tijdens bijeenkomsten en activiteiten. Wilt u graag een keertje met ons spreken kunnen we altijd een afspraak maken. U kunt contact opnemen via het contact formulier.
Als uw zoon / dochter een keertje wilt komen kijken kan dat natuurlijk ook, maar maakt dit eerst kenbaar via ons contactformulier

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. In het begin van het seizoen worden de prijzen bekend gemaakt via het leden-infoblaadje. Als je later in het seizoen lid wordt zal de prijs afhankelijk zijn van de aantal resterende bijeenkomsten. Door het jaar heen zijn er geen verdere verborgen kosten.
De contributie in seizoen 2023/2024 is bijvoorbeeld slechts 83 euro voor een heel jaar!

Dat kan zeker. Lees hierover meer op de pagina: Lid Worden

Dit is geheel afhankelijk van de groep. We passen de bijeenkomsten aan op het niveau van de groep. We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn, maar dit is uiteraard wel afhankelijk van het weer. Een voorbeeld van een bijeenkomst is een pijlentocht voor de jongste leden en een dropping voor de oudere leden. Uiteraard vinden we het ook leuk om iets te knutselen of teamspelletjes te doen. Winnen is hier in niet belangrijk, mee doen wel!

Zie hiervoor onze actuele activiteiten agenda

Ja, dat is zeker mogelijk. Opgave kan via het contactformulier of spreek een vrijwilliger aan

zie hiervoor onze maandelijkse nieuwsbrief

Lid worden kan het hele jaar door. Lees hier meer over op de pagina: Lid Worden

Uiteraard vinden we het leuk leden aan zoveel mogelijk activiteiten en bijeenkomst meedoen, maar er zijn géén verplichtingen om mee te doen. Wel verwachten we tijdige afmelding van leden.

Nee, Jeugdwerk Thorn bestaat alleen uit onbetaalde vrijwillige krachten. De vrijwilligers krijgen géén financiële vergoeding voor hun inzet. Ook géen vrijwilligersvergoeding per kalenderjaar.

Heel graag! Niet alleen financiële steun helpt ons maar ook hulp bij activiteiten of klein onderhoud van materiaal, verhuurmeester of webmaster van deze website. Alle kleine beetje helpen!

Voor zowel de vrijwilligers van Jeugdwerk Thorn, uzelf alsmede uw kind is het belangrijk dat er tijdens bijeenkomsten plezier beleeft kan worden in een veilige, ongedwongen en vriendelijke omgeving. Echter is het uiteraard voor ieder kind afhankelijk hoe Jeugdwerk Thorn ervaren wordt. Hiervoor is het dan ook mogelijk om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier

Jazeker. We verhuren een aantal materialen zoals een grote feesttent. Niet alleen handig, maar zo steun je JWT ook nog eens! Zie hiervoor kopje verhuur

Jeugdwerk Thorn heeft nooit en zal nooit ontgroeningen houden voor haar leden.

 

Ja, Jeugdwerk Thorn is lid van de overkoepelende organisatie Jeugdwerk Limburg.

Dat is per activiteit afhankelijk. Sommige activiteiten zijn alleen voor leden, maar gelukkig zijn de meeste open toegankelijk voor iedereen. Meestal vragen we je voor een activiteit vooraf aan te melden zodat we weten wie er komt. Andere activiteiten hebben vrije inloop. Check onze nieuwsbrief of kalender voor meer info per activiteit.

Back To Top