Wat is Jeugdwerk Thorn

Wat is Jeugdwerk Thorn
JWT_groep

Stichting Jeugdwerk Thorn is dé jeugdvereniging voor alle kinderen van Thorn en omstreken van 4 tot 16 jaar. Jeugdwerk Thorn heeft ongeveer 60 leden. Alle activiteiten en bijeenkomsten worden door een enthousiast clubje van ongeveer 15 vrijwilligers gerund.

De groepen bestaan uit jongens en meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd en een aantal vaste leiders. De leiding van de groep bedenkt en organiseert de bijeenkomsten zodat een activiteit niet te moeilijk is, maar zeker ook niet te kinderachtig.

Jeugdwerk Thorn heeft dit seizoen bijeenkomsten voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens deze bijeenkomsten wordt met de groep activiteiten gedaan die je thuis misschien niet zo snel zal doen. Een spannende tocht, een leuke quiz, bivakkeren, gezellig knutselen en nog veel en veel meer.

Naast de groepsbijeenkomsten organiseert Jeugdwerk Thorn ook activiteiten voor alle leden en soms zelfs voor alle kinderen van Thorn. Welke activiteiten er georganiseerd worden is elk jaar weer verschillend en wordt via de website, via de nieuwsbrief en/of onze sociale kanalen bekend gemaakt. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn; zomerkamp, kerstdisco en spokentocht.

Jeugdwerk Thorn is in het bezit van het certificaat “veiligheidsvignet voor veilige Jeugdclubs” uitgereikt door Stichting Jeugdwerk Limburg

Back To Top