Nieuwsbrief-onderkant

Maart 2021

Hallo allemaal,

Het is alweer maart en de basisscholen zijn inmiddels gelukkig een tijdje open. Deze maand beginnen de middelbare scholen gelukkig ook weer gedeeltelijk, dat is erg fijn voor alle jeugd. We mogen zelfs weer even een winkel in om iets leuks te kopen. Toch mag er helaas nog een en ander niet; bijvoorbeeld gezellig uit eten met je ouders of lekker een ijsje eten op het terras. Ook mogen je opa en oma niet samen op bezoek komen en dat is natuurlijk niet zo leuk. Daarom zijn we extra blij dat we wel door mogen gaan met Jeugdwerk Thorn.

De komende weken willen we dit blijven doen op de manier die we de afgelopen twee maanden al hebben uitgevoerd. Dit houdt dus in dat er ook in maart twee groepen per bijeenkomst zullen zijn, verdeeld in de jongere en oudere kinderen. Dus:

- Groep Donderstein + Brooksjumers samen van 18:15 tot 19:15
- Groep Duvelkes + Batraven + Tiana's samen van 19:30 tot 20:30

Ook verandert er niks aan de regels die we eerder hebben opgesteld. Deze zijn op deze pagina terug te lezen.

Lees snel verder voor het programma en het laatste nieuws rondom onze activiteiten. In april hopen we weer de normale bijeenkomsten te kunnen draaien.

Groet,

Het hele JWT-team
programma
NL doet

NL doet

Tijdens de NL doet dag, proberen we ons met z'n allen in te zetten voor onze vereniging, door bijvoorbeeld een dagje te gaan klussen met onze vrijwilligers. Dit jaar wordt dit in verband met corona verzet naar 29 mei 2021.

Zomerkamp

De definitieve data voor het jaarlijkse spectaculaire zomerkamp zijn bekend! Dit gaat plaatsvinden van 22 t/m 26 augustus 2021. Zet het alvast in je agenda!

geschiedenis_tijdmachine

Bijeenkomsten programma voor beide groepen

Datum - Activiteit - Locatie
* 5 maart: Speurtocht en uitdelen Jantje beton spullen - Oude kernThorn
* 12 maart: Tikspelletjes op het plein en inleveren Jantje Beton spullen - Plein de Wieken
* 19 maart: Spelen bij het Thoearder Eppelke - Thoearder Eppelke
* 26 maart: Open activiteit: Paasknutselen - Plein de Wieken
* Vrijdag 2 april: Vervalt in verband met een leiderraadsvergadering
Let op! Aan het begin van elke activiteit verzamelen we op Plein de Wieken
Jantje beton

Jantje Beton

Van 8 t/m 13 maart gaan duizenden collectanten samen op pad om geld op te halen voor buiten spelen. Ook gaan de leden samen met hun ouders en de leiding van Jeugdwerk Thorn al jaren op pad met de collectebus in Thorn en Ittervoort.

Huis-aan-huis collecte is binnen de huidige richtlijnen van het RIVM toegestaan. Leden ontvangen deze week een persoonlijke e-mail waarin staat hoe er op een veilige manier gecollecteerd kan worden door de collectant en de gulle gever.
Het collecte pakket wordt vrijdag 5 maart tijdens de bijeenkomst uitgedeeld.
Vrolijk pasen

Open activiteit: Paasknutselen

Met Pasen wordt het begin van de lente gevierd. Dit kunnen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op vrijdag 26 maart staat er Paasknutselen op het programma van Jeugdwerk Thorn.

Tijdens deze activiteit maak je zelf een superleuk knutselwerkje met een Paasthema. Je knutselwerkje mag je na afloop mee naar huis nemen, samen met een lekkere verrassing.

Kom je ook gezellig mee knutselen voor Pasen?
Paasknutselen is geschikt voor basisschoolleeftijden

- Het Paasknutselen begint om 18:30u en duurt tot 20:00u
- De kosten zijn € 3,- voor het materiaal en wat lekkers
- Leden van JWT zijn al automatisch aangemeld voor het Paasknutselen. Meld je wel af als je niet kunt komen
- Niet leden dienen zich vooraf aan te melden. Let op! Dit is verplicht zodat we zeker genoeg knutselmateriaal hebben

Klik om je aan te melden op de aanmeldbutton hieronder:
Corona
We gaan ervan uit dat deze knutselactiviteit volgens de coronamaatregelen mag en veilig kan doorgaan voor alle basisschoolkinderen. JWT houdt de richtlijnen nauw in de gaten en heeft met de verschillende instanties contact hierover. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan zullen we jullie hierover op tijd informeren. Houd de facebookpagina en website goed in de gaten.

Sneeuwuitdaging

In de vorige nieuwsbrief stond een oproep om je leukste sneeuwfoto met je mooiste sneeuwkunstwerk in te sturen! We hebben een paar leuke foto's binnen gekregen. Helaas is de sneeuw inmiddels al gesmolten, maar zo kunnen we toch nog even lekker nagenieten.
Iedereen bedankt voor het meedoen!
Sneeuw 3
Sneeuw 2
Sneeuw 1
facebook