Nieuwsbrief-onderkant

Februari 2021

Hallo allemaal,

De scholen zijn inmiddels weer open! Dat is erg goed nieuws voor alle kinderen en meesters en juffen die de kinderen heel erg hebben gemist. We hopen dat iedereen het weer heel leuk vindt om alle kinderen uit de klas te zien en natuurlijk de juffrouw of meester.

Helaas zijn er, zoals verteld in de laatste persconferentie, in de lockdown nog geen versoepelingen mogelijk. Dit betekent dat JWT doorgaat, zoals we dat de afgelopen weken hebben gedaan. De laatste bijeenkomsten waren erg leuk en we willen dit voorlopig zo blijven doen. Dit houdt dus in dat er ook in februari twee groepen per bijeenkomst zullen zijn, verdeeld in de jongere en oudere kinderen. Dus:

- Groep Donderstein + Brooksjumers samen van 18:15 tot 19:15
- Groep Duvelkes + Batraven + Tiana's samen van 19:30 tot 20:30

Alle regels die er de afgelopen weken zijn geweest, blijven dus ook zo. Deze zijn terug te lezen in de nieuwsbrief van januari, deel 2. Op deze pagina kan iedereen dit teruglezen.

In deze nieuwsbrief staat het nieuwe programma van februari vermeld. Lees dus snel verder!

Groet,

Het hele JWT-team
programma

Programma voor beide groepen

Datum - Activiteit - Locatie
* Vrijdag 12 februari: Carnavalsspelletjes en dans - Plein de Wieken (open activiteit)
Let op! Verkleed komen mag!
Let op! Ben je geen lid en wil je toch meedoen? Dat kan! meld je wel even aan!
* Vrijdag 19 februari: Vervalt in verband met de carnavalsvakantie
* Vrijdag 26 februari: Sport en Spel - Plein de Wieken

Let op! Voor elke activiteit verzamelen we op Plein de Wieken
Pieter in sneeuw
Onze mascotte Pieter vindt de sneeuw ook heel erg leuk!

Sneeuwuitdaging

Het hele land is wit en wat is dat toch leuk! JWT daagt jullie uit een hele mooie sneeuwcreatie te bouwen. Dit mag een sneeuwpop zijn, een sneeuwbeer (zie plaatje) een sneeuwhut, een ijssculptuur, een hondenhok van ijs of noem maar op! Deel deze foto op onze facebookpagina. Helemaal onderaan deze pagina vindt je de link naar Facebook. Als je liever niet iets wil bouwen, mag een mooie sneeuwfoto natuurlijk ook gedeeld worden! We hebben er zin in om iedereen in de sneeuw te zien!
Sneeuwbeer

Jantje Beton

Van 8 t/m 13 maart gaan duizenden collectanten samen op pad om geld op te halen voor buiten spelen. Ook gaan de leden met ouders en leiding van Jeugdwerk Thorn al jaren op pad met de collectebus in Thorn en Ittervoort.
Jantje beton
Huis aan huis collecteren is afhankelijk van de COVID-19 ontwikkelingen. Op dit moment is de huis aan huis collecte binnen de huidige richtlijnen van het RIVM toegestaan. Deze richtlijnen worden goed in de gaten gehouden zodat het wel veilig is voor collectant en gulle gever. Alle leden ontvangen de week ervoor een persoonlijke e-mail.
facebook