Nieuwsbrief-onderkant

JWT viert feest !


Lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Het is aswoensdag en dat betekend een einde aan drie dagen van vastelaovendj. Gelukkig heeft JWT allemaal leuke dingen in petto voor jullie om de pijn een beetje te verzachten. Het zal jullie vast niet ontschoten zijn, JWT viert haar 30 jarig bestaan. Dit jubileumjaar hebben we vele leuke dingen gedaan zoals een speciale kerstbrunch met allerlei optredens. Ook ons jaarlijkse zomerkamp staat in het teken van het jubileumjaar. Maar wacht, er komt nog veel meer aan! In deze extra en speciale feesteditie van de nieuwsbrief zetten we nog een keer op een rij wat jullie te wachten staat. Lees maar snel verder...

Groet,

Het hele JWT-team
Hiep hiep hoeraa! JWT wordt op 3 maart 2023 maar liefst 30 jaar oud!
Dat gaan we met z`n allen vieren!
Op 3 maart 2023 is het precies 30 jaar dat Jong Nederland Thorn, jongerensoos Kalypso en kindervakantiewerk Thorn de handen ineens sloegen en verder gingen onder de noemer Stichting Jeugdwerk Thorn. Meer interesse in de geschiedenis van Jeugdwerk Thorn? Lees het gehele stuk op onze website: www.jeugdwerkthorn.nl

Programma in `t kort


Zaterdag 4 maart 2023:
13:00 - JWT on Thoear

Zaterdag 15 april 2023:
13:00 - Badeendjesrace junior en senior
14:00 - Spellenmiddag
16:00 - Bekendmaking winnaar eendjesrace
20:00 - Jubileumfeest

4 maart: Feestje aan huis met JWT on Thoear

JWT komt op zaterdag 4 maart het feestje naar je toe brengen! Hoe leuk is dat? Meedoen? Lees dan snel hieronder wat je moet doen;

Alle vrijwilligers vertrekken op zaterdag 4 maart om 13 uur met spektakel vanuit het lokaal van JWT via een vaste route langs de huizen van de leden. Per huishouden komen we een klein feestje brengen in de (voor)tuin met lekkers en wat muziek van onze eigen huisdiskjockey DJ Jordy. Tijdens ons korte bezoek ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor ons jubileumfeest van 15 april 2023. Uiteraard valt er ook een prijs te winnen, namelijk voor de mooist versierde voortuin (tip de juryleden houden van vlaggetjes en het JWT logo). Ook willen we met alle familieleden op de foto. Wil jij goed op de foto staan? Trek jij je JWT seizoensshirt !

Hoe doe je mee? Druk op de knop hieronder, dan opent de link naar onze website. Schrijf je snel in en misschien wordt jouw huis wel uitgekozen voor een bezoekje van onze vrijwilligers! Vergeet niet je voortuin leuk te versieren. De winnaar krijgt op 15 april een heel leuk prijsje!
Ben je zaterdag 4 maart de hele dag niet thuis? Niet getreurd! Je mag evengoed naar het jubileumfeest komen! De persoonlijke uitnodiging stoppen we gewoon bij je in de brievenbus.

15 april: Eendjesrace

Op 15 april 2023 zal er een badeendjesrace gehouden worden. Met deze race kunnen er mooie prijzen gewonnen worden!
Er worden twee races gehouden, een voor kinderen t/m 16 jaar en eentje voor volwassenen.
Junior race:
Ieder kind die zich via onze website opgeeft krijgt een gratis badeendje. Wil een grotere kans op winnen? Dan kan je meer badeendjes kopen via onze webshop. Deze kosten 3 euro per stuk en vanaf 4, slechts 10 euro.
Let op: Inschrijven kan tot donderdag 13 april.
De race begint om 13 uur aan de Kraekmolen te Thorn.
Na de race nog niet moe? Doe dan mee aan de spellenmiddag!
Volwassen race:
Meedoen en een leuke prijs winnen? Dat kan. Koop zoveel badeendjes als je wilt via onze webshop. Deze race begint na afloop van de junior race.
Een badeend kost slecht €3,- en 4 voor een tientje excl bankkosten.
Badeendenrace is in samenwerking met Village Rock, een organisatie die de jeugdverenigingen in Thorn financieel steunt.

15 april: Spellenmiddag

Na een spectaculaire eendenrace gaan we gezamenlijk allerlei hele leuke spelletjes spelen. Heb jij stalen zenuwen voor ons zenuwspel? Ooit met kokosnoten mogen gooien? Wiebelfietsen niets voor jou, doe anders gezellig mee met het drolgooispel (ja je leest het goed drol-gooi-spel). Uiteraard is er ook een springkussen als je even helemaal los wilt gaan.
Opgeven voor deze activiteit is niet nodig, kom rustig even kijken! Voor jong en oud, lid of geen lid. Deelname is gratis!

15 april: Jubileumfeest

In samenwerking met Villagerock vieren we in onze eigen tent, midden in het centrum van oud Thorn ons jubileum. En wat is een jubileum zonder reünie?

Voor de oud-leiding en oud-leden heeft Jeugdwerk Thorn op deze zaterdag een reünie. Samen met de huidige leiding en de oud leiders en oud leden bijkletsen over de goede jaren bij JWT onder het genot van live muziek en een drankje. Er is op Village Rock een feestelijk moment voor Jeugdwerk Thorn waar jij zeker bij wil zijn. Oud leden krijgen gratis toegang t.w.v. 3 euro en oud-leiding krijgt gratis entree plus een consumptiebon*

*enkel bij vooraf inschrijven tot donderdag 13 april 2023.

Wil je alle jeugdverenigingen van Thorn financieel steunen,adopteer dan een badeendje of doe een donatie via onze website.

ZOMERKAMP Thema ` The best of JWT `

Help jij mee het kampverhaal van 2023 te schrijven. Welk personage of kampverhaal zal jij nooit vergeten, wat vond je ongelofelijk cool en vertel je nu nog op feestjes? Laat het ons weten en misschien verwerken wij het in het kampverhaal van 2023.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet