Nieuwsbrief-onderkant

september 2022


Hallo allemaal,

Nog een paar daagjes en dan is de vakantie weer voorbij. Hopelijk was het leuk! Misschien ben je wel lekker naar een camping gegaan of ben je in een ander land geweest. Of misschien heb je je thuis goed vermaakt!
Het kan natuurlijk ook dat je gezellig mee bent gegaan op zomerkamp. Wil je dat volgend jaar weer? Kijk dan snel in ons activiteitenoverzicht van het nieuwe seizoen wanneer dit weer is! Was je niet mee, maar wil je wel weten hoe leuk het was? Kijk dan even op onze Facebook pagina, daar staan de mooiste foto's.

Als het schooljaar weer begint, begint ook het nieuwe seizoen van Jeugdwerk Thorn. Dit wordt niet zo maar een seizoen, maar een hele speciale. Jeugdwerk Thorn bestaat namelijk 30 jaar! En dat gaan we zeker vieren!.

In deze nieuwsbrief alvast wat informatie over het nieuwe seizoen. Zo kun je hier alles lezen over de eerste activiteit, de start van het seizoen. Maar ook vind je informatie over het activiteitenoverzicht en de eerste officiële bijeenkomst op 30 september. Lees dus snel verder!

Laten we er weer een spetterend seizoen van maken! Tot snel!

Groet,

Het hele JWT-team
programma

Bijeenkomsten

Wie de leiding is blijft nog even een verrassing!
Hieronder staat een overzicht van welke groep wat gaat doen. Hou dit goed in de gaten, want hier staat ook bij vermeld als er iets afwijkt van normaal of als je iets mee moet nemen.
Donderstein (vrijdag 18:15 - 19:45)
Leiding: ??
- Vrijdag 23 september: Start van het seizoen (activiteit)*
- Vrijdag 30 september
Klimparcours
Brooksjumers (vrijdag 18:15 - 19:45)
Leiding: ??
- Vrijdag 23 september: Start van het seizoen (activiteit)*
- Vrijdag 30 september: Sport en spel

Duvelkes (vrijdag 20:00 - 21:30)
Leiding: ??
- Vrijdag 23 september: Start van het seizoen (activiteit)*
- Vrijdag 30 september: Seizoensspel

Batraven (vrijdag 20:00 - 21:30)
Leiding: ??
- Vrijdag 23 september: Start van het seizoen (activiteit)*
- Vrijdag 30 september: Nachos en jaarplan maken

Tiana's (vrijdag 20:00 - 21:30)
Leiding: ??
- Vrijdag 23 september: Start van het seizoen (activiteit)*
- Vrijdag 30 september: Seizoensplanning en chillavond


*Let op! Voor de start van het seizoen verzamelen we om 18.30 bij het JWT-lokaal. Lees hieronder alles over deze leuke activiteit

Activiteiten Agenda

Ook in het nieuwe seizoen staan er weer veel leuke, spannende, gezellige en coole activiteiten gepland. Soms open (iedereen, ook niet leden mogen meedoen) en soms besloten (alleen voor JWT-leden). In onderstaand overzicht staan ook de activiteiten voor de leiding en het bestuur.

Zet alle data alvast in je agenda, dan hoef je niks te missen!
Activiteiten

Wat gaan we nog doen?

Lentebivak 2

Start van het seizoen

Om heel Thorn te laten weten dat JWT weer begonnen is, gaan we een speurtocht lopen door Thorn. Het is de bedoeling dat iedereen opvallende figuren gaat zoeken die overal in het dorp verstopt staan. Kan jouw groepje ze allemaal vinden?

We zullen na de speurtocht gezellig een drankje doen bij het Thoeder Eppelke met natuurlijk het eerste JWT-vuurtje van het nieuwe seizoen.

We hopen iedereen te zien! Kom jij ook?

Praktische informatie:

- Deze activiteit is op vrijdag 23 september 2022
- De tocht start om 18.30 bij het JWT-lokaal in de Wieken en zal rond 20.00 afgelopen zijn
- Leden worden sowieso verwacht, want het is een bijeenkomst. Alle ouders en broertjes/zusjes maar ook vriendjes/vriendinnetjes mogen meekomen, het is een familieactiviteit.
- Als lid of familie van een lid hoef je je niet op te geven
- Niet leden, (zowel volwassenen als kinderen) dienen zich wel op te geven via onze website. Dit kan vanaf maandag 5 september 2022.
- Voor leden en niet-leden is de activiteit gratis
spaarvarkentje

Nieuw: Betalen via de webwinkel!

Bij Jeugdwerk Thorn willen we graag blijven vernieuwen om alles zo simpel en makkelijk mogelijk te houden. Daarom hebben we nu wat nieuws: Betalen via de webwinkel! Voor de contributie van het zomerkamp 2022 hebben we hier al een test mee gedaan en dat beviel zo goed, dat we dit voortzetten voor meer betalingen van JWT.

Zo kun je nu al de contributie (= 84,00 euro) betalen via onze webwinkel. Klik daarvoor op de knop hieronder, dan kom je meteen bij de juiste link uit!

Ook seizoensshirts en vesten via de webwinkel verkrijgbaar!

Dit seizoen gaan we de webwinkel uitbreiden met de verkoop van het 30-jarige seizoensshirt en JWT-vesten. Dit kan besteld worden vanaf 16 september 2022. Je kunt hiervoor (vanaf de 16e dus) op dezelfde link klikken, dan kom je automatisch op de juiste webpagina uit.
september
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet