Nieuwsbrief-onderkant

augustus 2022


Hallo allemaal,

Het is inmiddels zomervakantie en dat merk je al! Lekker lang uitslapen, 6 weken niet naar school en leuke dingen doen!
Inmiddels zitten we ook midden in de zomerstop bij Jeugdwerk Thorn. Het is jammer dat we jullie niet meer elke week zien. Maar ook de leiding geniet lekker van de vakantie. En achter de schermen zijn we al heel erg druk met het voorbereiden van het zomerkamp van dit jaar.. Nog een paar weekjes en dan mogen we alweer! Yes! We hebben er veel zin in. Ga jij ook mee naar dit leuke detective kamp?

Naast het voorbereiden van het kamp zijn we ook al druk met het nieuwe seizoen. Het bestuur heeft in het jaarlijkse bestuursweekend lang vergaderd over de groepen, activiteiten en indelingen van volgend jaar. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer..

We wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Groet,

Het hele JWT-team
programma

Activiteiten Agenda

Hier staat een overzicht van de aankomende activiteiten die JWT (mede)organiseert. Er zijn open en besloten activiteiten.
*Zomerkamp: Zondag 21 t/m donderdag 25 augustus
Yes, we gaan weer op kamp. Ga je ook mee?
*Start van het seizoen: vrijdag 23 september 2022
Jaa.. we gaan weer beginnen!
*Spokentocht: zaterdag 5 november 2022
Lekker griezelen! Durf jij?

Wat gaan we nog doen?

Zomerkamp

kamp poster
Alle bijeenkomsten van dit Jeugdwerk seizoen zijn helaas alweer voorbij. Dat vinden we natuurlijk allemaal erg jammer, maar dat betekent wel dat er nog één grote activiteit aan komt:

JWT ZOMERKAMP!

Net zoals ieder ander jaar sluiten we ook dit enigszins gekke jaar hiermee af. Het is alweer de 29e opeenvolgende editie. Ook dit jaar willen we deze mooie ‘streak’ natuurlijk volhouden.

HET THEMA VOOR DIT JAAR ISSS......... DETECTIVE!

Alle informatie op een rijtje:
- Het JWT Zomerkamp zal plaatsvinden van zondag 21 augustus tot en met donderdag 25 augustus
- JWT Zomerkamp is voor kinderen uit Thorn en omstreken, van 4 t/m 16 jaar
- Aanmelden kan tot 10 augustus. Geef je dus snel op!
- Deze eigen bijdrage bedraagd €108,50 voor leden, en €134 voor niet-leden. Hierin zit dus alles inbegrepen, zoals de hele week eten, overnachting, spellen en veel lachen! Ohja, en voor de ouders een extra rustige week!;)
- Het ziet er naar uit dat we weer een volledig ‘normaal’ kamp kunnen gaan beleven, zonder enige restricties. Wij gaan ervan uit dat de maatregelen niet meer aangescherpt worden, maar natuurlijk zijn ook wij hier afhankelijk van de overheid en lokale gemeente

Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu!
Druk op de button hieronder, geef je op en dan zien we je daar!

Wat hebben we allemaal gedaan?

Waterspektakel

Op zaterdag 9 juli 2022 hebben we weer een fantastische editie gedraaid van het waterspektakel. We begonnen de dag met allerlei leuke spelletjes voor de leden van JWT. Zo moesten de kinderen bijvoorbeeld een beker water op een wipwap omhoog wipwappen en opvangen in een emmer. Ook werd er watertrefbal gespeeld en er was natuurlijk weer een megagrote waterstormbaan. Gelukkig kwam iedereen wel boven, met of zonder hulp van de leiding.
In de middag was het tijd voor alle niet-leden om aan te sluiten. Het werd een echt waterspektakel, met veel zwembadjes, sproeiers en een heel groot watergevecht. Ook kon er lekker gechilld worden in ons JWT-ijsbad.
Iedereen werd nog getrakteerd op een glaasje ranja en frietjes en toen was het helaas alweer afgelopen. Iedereen bedankt voor deze leuke dag! Zie hieronder nog wat mooie foto's.
waterspektakel drive 1
waterspektakel drive 2
waterspektakel 3
waterspektakel drive 3

Wil jij ook lid worden van JWT?

Paasknutsel 1
Stichting Jeugdwerk Thorn is dé jeugdvereniging voor alle kinderen van Thorn en omstreken van 4 tot 16 jaar. We hebben ongeveer 45 leden. Alle activiteiten en bijeenkomsten worden door een enthousiast clubje van ongeveer 15 vrijwilligers gerund.
De groepen bestaan uit jongens en meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd en een aantal vaste leiders. De leiding van de groep doet elke week weer z'n best om een superleuke bijeenkomst te bedenken die je thuis niet zo vaak doet. Bijvoorbeeld een spannende tocht, een leuke quiz, bivakkeren, gezellig knutselen en nog veel en veel meer. Dit mag niet te moeilijk, maar zeker ook niet te kinderachtig of te makkelijk zijn.
Je mag je al aanmelden bij Jeugdwerk Thorn vanaf 4 jaar.

Naast de groepsbijeenkomsten organiseren we elk jaar ook allerlei verschillende activiteiten voor alle leden en soms zelfs voor alle kinderen van Thorn (niet-leden). Wat er precies georganiseerd wordt, communiceren we via de website, de nieuwsbrief en Facebook. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn; zomerkamp, Thoearder Kinjeravondj, Paasknutselen en de spokentocht.

Wil jij lid worden? Meld je dan nu aan en doe vanaf de eerste bijeenkomst mee! De contributie voor dit seizoen bedraagd € 86,-.

Klik op de knop hieronder om je aan te melden. We nemen dan contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@jeugdwerkthorn.nl
fijne vakantie
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet