Nieuwsbrief-onderkant

Augustus 2021


Hallo allemaal,

De schoolvakantie is inmiddels begonnen en dat betekent dat het JWT seizoen 2020 - 2021 weer bijna helemaal voorbij is. Er zijn geen bijeenkomsten meer, maar we hebben wel nog heel veel zin in het zomerkamp dat er deze maand aankomt. Het thema is ook al bekend gemaakt; De Olympische Spelen!! Het gaat superleuk worden. Ga jij ook mee?

In juli hebben we voor de tweede keer ooit het waterspektakel gehouden. Dat was een groot succes en bijna niemand was nog droog aan het einde. In deze nieuwsbrief staan de leukste foto's.

Alvast een fijne vakantie en hopelijk tot het zomerkamp of het volgende seizoen!

Groet,

Het hele JWT-team
programma

Bijeenkomsten

Alle bijeenkomsten van seizoen 2020 2021 zijn voorbij!
In september start het nieuwe seizoen weer, dus de bijeenkomsten en de nieuwe groepen staan dus ook in de nieuwsbrief van die maand.

Activiteiten Agenda

Hier staat een overzicht van de aankomende activiteiten die JWT (mede)organiseert. Er zijn open en besloten activiteiten.
*Zomerkamp (open): Zondag 22 t/m Donderdag 26 augustus 2021
Ook dit jaar is er weer een spectaculair zomerkamp met thema 'Olympische Spelen'. Ga jij ook mee? Geef je snel op.
*Start van het seizoen (open): Vrijdag 24 september 2021: Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Deze activiteit is voor het hele gezin. Houd de website en volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.
*Into the woods (besloten): Vrijdag 1 oktober 2021
Enkel voor Batraven en Tiana's, 'overleven' in het bos..
*Lampion knutselen (open): vrijdag 22 oktober 2021
Voor het feest van Sint Maarten hebben we natuurlijk mooie lampionnen nodig
*Spokentocht (open): Zaterdag 6 november 2021
Even lekker griezelen. Durf jij het aan?

Zomerkamp 2021

zomerkamp
Net zoals ieder ander jaar sluiten we ook dit enigszins gekke jaar af met ons fantastische zomerkamp. Het is alweer de 29e opeenvolgende editie. Ook dit jaar willen we deze mooie ‘streak’ natuurlijk volhouden.

HET THEMA VOOR DIT JAAR ISSSSS……………….!
DE OLYMPISCHE SPELEN
JWT_Zomerkamp Poster FINAL
Momenteel worden de Olympische spelen gespeeld in Tokio, Japan. We gaan dit nog even een keer overdoen in België, maar dan helemaal in JWT stijl. We gaan echt niet alleen maar sporten, maar we hebben zeker nog genoeg ruimte voor andere gezellige activiteiten. Het hele programma blijft uiteraard geheim.

Heb jij zin om mee te gaan? Geef je dan nu op via onze website.

Hier is alvast wat informatie over het kamp:
  • Het JWT Zomerkamp zal plaatsvinden van zondag 22 augustus tot en
    met donderdag 26 augustus
  • JWT Zomerkamp is voor kinderen uit Thorn en omstreken, van 4 t/m 16 jaar
  • Aanmelding voor zowel leden als niet leden is nu mogelijk! (Let op: Er kunnen maximaal 40 kinderen mee op kamp, dus wacht niet te lang)
  • Ook dit kamp hebben we nog te maken met coronaregels. Deze houden we goed in de gaten en volgen we nauwkeurig op. Welke regels er dan gelden weten we nog niet precies. Dit zal afhangen van de geldende regels voor Nederland en België.
  • Voor het zomerkamp vragen wij een eigen bijdrage van €98,50 voor leden, en €124 voor niet-leden. Hier zit dus alles inbegrepen, zoals de hele week eten, overnachting, spellen en veel lachen! Ohja, en voor de ouders éindelijk een rustige week zonder de kinderen.
GA JIJ OOK MEE? SCHRIJF JE SNEL IN!

Wat hebben we gedaan?

Waterspektakel

Dit jaar is er voor de tweede keer een waterspektakel gehouden. Compleet met zwembadjes, stormbaan, strandballen, waterpistolen, te gekke spellen en heeeeel veel water. Het was een hele geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Zie hier de leukste foto's:
WS 4
WS 5
WS 1
WS 2
WS 7
WS 3
WS 6

Jeugdwerk Thorn wenst iedereen een hele fijne zomervakantie! Tot volgend seizoen :)

Fijne vakantie
facebook