Nieuwsbrief-onderkant

Januari 2021 - Deel 1

happy new year
Hallo allemaal,

Namens het hele team van JWT wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi en gezellig nieuw jaar!
Ons uitganspunt is er dit jaar weer een superleuk JWT-jaar van maken.
We hopen dat we niet alleen leuke activiteiten mogen bedenken en organiseren maar ook zeker kunnen uitvoeren!

Zoals op Facebook al aangekondigd, ontvangen jullie deze nieuwsbrief later dan normaal. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de lockdown die momenteel van kracht is. Het bestuur is druk bezig geweest met uitzoeken wat er in januari wel/niet mogelijk is qua bijeenkomsten. Nu is er in ieder geval besloten dat er op vrijdag 8 januari 2021 GEEN bijeenkomst plaatsvindt.

Op dinsdag 12 januari wordt er een nieuwe persconferentie gegeven waarin de regering het land informeert over het wel/niet verlengen van de lockdown. Hierna zal JWT een vervolg nieuwsbrief versturen met informatie over de bijeenkomsten vanaf vrijdag 15 januari. Blijf je e-mail dus goed in de gaten houden.
Sneeuwlandschap

Winterbivak - afgelast

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten dat de winterbivak van JWT dit jaar niet door gaat. Dit heeft alles te maken met het negatieve reisadvies naar het buitenland dat momenteel van kracht is. Wel is besloten deze gezellige activiteit te verplaatsen naar seizoen 2021/2022. Volgend seizoen informeren we iedereen over het hoe en wat.

Tijden bijeenkomsten Duvelkes

Klok
De Duvelkes zijn dit seizoen gestart met een afwijkende begintijd van de bijeenkomsten, namelijk van 19:30 tot 21:00 uur. Dit is ingevoerd op verzoek van diverse ouders, die de oorspronkelijke tijd (20:00 tot 21:30) te laat vonden.

Jeugdwerk Thorn heeft deze tijden een aantal bijeenkomsten uitgeprobeerd en helaas moeten concluderen dat dit niet goed werkt. De tijden van de groepen lopen nu door elkaar en dit wordt ervaren als een logistiek storende factor. Het besluit van het bestuur, dat is genomen na overleg met de leidingsraad, is dan ook dat er na de carnavalsvakantie weer wordt terug gegaan naar de oude tijd (20:00 tot 21:30 uur). Indien dit vragen oproept, stel deze dan per e-mail: info@jeugdwerkthorn.nl

Nieuwe website

Heb jij hem al gezien?
We hebben een gloednieuwe supermooie fantastisch gave website!
De website is nog niet helemaal af, maar wel grotendeels.

Heb je hem nog niet gezien? Klik dan op onderstaande button en ga hem snel bekijken!
De website is gemaakt door ons bestuurslid Richard.
Richard, goed gedaan en bedankt namens het hele team van JWT

Belangrijk!

Heb jij deze nieuwsbrief ontvangen terwijl je niet meer ingeschreven staat hiervoor bij JWT? Door de vernieuwing van de website kan dit helaas voorkomen. We bieden hier alvast onze excuses voor aan.

Vind je het toch wel weer leuk om deze nieuwsbrief te ontvangen? Dan hoef je niks te doen. De nieuwsbrief wordt normaal gesproken 1x per maand verstuurd, met een uitzondering in deze lockdowntijd.

Indien je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, schrijf je dan meteen uit via onderstaande knop 'uitschrijven'.
facebook